ceturtdiena, 2016. gada 22. septembris

Sadarbības līgums ar Nesvižas rajona centrālo bibliotēku

Foto:Baiba Jeske

17.09.2016. Aucē tika parakstīts sadarbības līgums starp Auces novada bibliotēku un Nesvižas rajona centrālo bibliotēku.
7.septembrī Aucē tika parakstīts sadarbības līgums starp Auces novada bibliotēku un Nesvižas rajona centrālo bibliotēku. Oficiālā vizītē Aucē 3 dienas viesojās Nesvižas rajona izpildkomitejas Ideoloģiskā darba, kultūras un jaunatnes lietu nodaļas vadītājs Aleksandrs Krugliks (Александр Круглик), Nesvižas rajona centrālās bibliotēkas direktore Ludmila Vitko (Людмила Витко), Nesvižas rajona centrālās bibliotēkas bibliogrāfe Natālija Ribakova (Наталья Рыбакова) un Nesvižas Maizes kombināta direktore Jeļena Kravčeņja (Елена Кравченя).

Sadarbības līguma parakstīšanas laikā abu pašvaldību bibliotēku vadītāji vienojās, ka tas kalpos par labu piemēru sadarbības attīstīšanai starp Auces novada pašvaldību un Nesvižas rajona pašvaldību arī citās jaunās jomās. Iepazīstoties ar Auces novada bibliotēkas darbību, atklājās vairākas kopīgas iezīmes abu bibliotēku darbībā, kā arī tika apspriesta iespējamā pieredzes apmaiņa tuvākajā laikā Nesvižā. Nesvižas rajona centrālās bibliotēkas direktore īpašu gandarījumu pauda par Bērnu nodaļu kā draudzīgu vidi bērniem, kas ir īpaši svarīgi laikmetā, kad bērnus tik ļoti vilina informācijas tehnoloģiju iespējas.

Sadarbības līguma parakstīšanu ierosināja Nesvižas rajona centrālā bibliotēka, pamatojoties uz veiksmīgi realizēto sadarbību starp abām pašvaldībām jau vairāku gadu garumā. Bibliotēku vadītāji pauda cerību, ka izdosies vienam no otra mācīties, kā arī izveidosies ne tikai profesionāli, bet arī personiski kontakti starp bibliotekāriem.

Vizītes laikā pēc līguma parakstīšanas viesi iepazinās ar Auces novadu, viesojās Rīgā, apmeklējot Latvijas Nacionālo bibliotēku, kā arī izbaudīja rudenīgo Jūrmalu.
Gita Šēfere-Šteinberga,
sabiedrisko attiecību speciāliste
Autores foto
Pēc sadarbības līguma parakstīšanas Auces novada bibliotēkas vadītāja Jautrīte Fišere (pirmā no kreisās), Nesvižas rajona centrālās bibliotēkas bibliogrāfe Natālija Ribakova, Nesvižas rajona centrālās bibliotēkas direktore Ludmila Vitko un Nesvižas Maizes kombināta direktore Jeļena Kravčeņja.

Auces novada bibliotēkas vadītāja Jautrīte Fišere (no kreisās) kopā ar Nesvižas rajona centrālās bibliotēkas direktori Ludmilu Vitko

Tiek parakstīts sadarbības līgums starp Auces novada bibliotēku un Nesvižas rajona centrālo bibliotēku.

Abu bibliotēku vadītāji apmainījās dāvanām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru