ceturtdiena, 2018. gada 30. augusts

LBB Zemgales nodaļas bibliotekāru vasaras skola - 2018



29. augustā Auces novada bibliotekāres kopā ar kolēģiem no citiem novadiem piedalījās Zemgales reģiona bibliotekāru vasaras semināra, kurš šogad notika Viļa Plūdoņa dzimtajās mājās -  Bauskas novada Ceraukstes pagasta "Lejeniekos".
Semināra dalībnieki muzejpedagoģiskā programmā “Lejenieki iepazinās ar V.Plūdoņa dzimtajām mājām un literāro mantojumu. Bija iespēja darboties radošajā darbnīcā “Augusta ziedi Lejenieku pļavās” un iesaistīties sarunās par dzīvi “Aktiermeistarība ienāk bibliotēkā”.
Ikgadējo Zemgales reģiona bibliotekāru vasaras skolu aizvadījām jaukā noskaņojumā, kopā dziedot, mācoties dejas,  apgūstot jaunas zināšanas un smeļoties iedvesmu turpmākajam darba cēlienam.
Auces un Dobeles novadu bibliotēku darbinieces LBB Zemgales nodaļas bibliotekāru vasaras skolā - 2018.

Plūdoņa dzimtās mājas - Bauskas novada Ceraukstes pagasta "Lejenieki".

Ikgadējo Zemgales reģiona bibliotekāru vasaras skolu aizvadījām jaukā noskaņojumā, kopā dziedot, mācoties dejas, apgūstot jaunas zināšanas un smeļoties iedvesmu turpmākajam darba cēlienam.

2 komentāri:

  1. Vai jūs meklējat biznesa aizdevumu? personīgais aizdevums, mājokļa aizdevums, automašīnas aizdevums, studentu aizdevums, parāda konsolidācijas aizdevums, nenodrošinātie aizdevumi, riska kapitāls utt. Vai arī kāda iemesla dēļ jums ir atteikta aizdevuma izsniegšana bankā vai finanšu iestādē. Mēs esam privāti aizdevēji, kas kreditē uzņēmumus un privātpersonas ar zemu un pieejamu procentu likmi - 2%. Ja jums ir interese? Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu (clintonjohnson536@bk.ru) un saņemiet savu aizdevumu šodienAr cieņu, Clinton Johnson investīciju komanda

    AtbildētDzēst
  2. Lai pārveidotu savu ekonomiku pēc smagas finansiālās pieredzes, stabilizējiet savu biznesu, sāciet savu darbību, nomaksājiet tos parādus vai elektrības kredītus, nodrošiniet preces veikalā un aizdevumus medicīnisku iemeslu dēļ, kā arī jebkādām investīcijām vai pirkumiem un citām labām vajadzībām. Mēs izsniedzam aizdevumus ikvienam, kurš vēlas darboties kādā no iepriekš minētajām nozarēm. Uzticams un drošs process ar laba rakstura cilvēkiem, ko veic attiecīgās bankas fiziskās personas. Tādējādi kredītiem, kuru summas ir no 5000 eiro līdz 1 000 000 eiro, procentu likme ir 3% ar atlaidēm, ja iespējams.
    Sazinieties ar mums, ja vēlaties. Mēs esam pieejami, lai sniegtu jums labumu no šaubām. Es apsolu, ka nenožēlosi.

    E-pasts: fotakisgrigorios@gmail.com

    AtbildētDzēst